Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksbagels som snacks

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vitlöksbröd är alltid lika gott! Gör dem av runda, goda bagelsbröd som omväxling och smaksätt även med ost och örter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 150 grader. Skiva varje bagel i 4 tunna, runda skivor. Lägg skivorna på en plåt som är klädd med bakplåtspapper.
  2. Skala och pressa vitlöksklyftorna. Blanda dem med olja och peppar i en liten skål. Pensla brödskivorna med vitlöksoljan. Strö över basilika och oregano.
  3. Rosta brödskivorna tills de är spröda och gyllenbruna, ca 20 minuter. Lägg upp dem på 4 tallrikar och strö parmesanost över. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.