Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har inte provat dessa ännu, men en vän gör dom ofta, och de är goda säger hon. Och hon brukar ha rätt. Har provat nu och min vän hade rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med de bägge gräddsorterna den krossade vitlöken och salt. Dela sedan köttet i 8 delar, forma dem till små, trinda biffar. Fäst en skiva bacon runt varje biff med en tandpetare. Hacka ytan lätt med en kniv. Bryn smör i en stekpanna. Rulla biffarna i den heta pannan så att baconet får färg, stek sedan biffarna ca 3 minuter på varje sida. Lite längreom man inte vill ha biffarna lite röda och saftiga invändigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.