Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Vitlöksbröd är så gott

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort kanterna från brödet och dela dem på diagonalen. Lägg bakplåtspapper på en ugnsplåt & värm ugnen till 250 grader. Skala vitlöken och riv den fint på rivjärnet, blanda ihop alla ingredienser & rör till en krämig mjuk konsistens. Bred på smöret på bröden & grädda ca 8-10 min tills de fått fin färg. Ta ut dem ur ugnen och bred på ytterliggare ett lager och låt dem svalna på plåt så blir de frasiga! Servera som tilltugg till en välkomstdrink!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ScarlettRose 15 april 2011

    Kanongott! Brukar göra det här till soppa :)

  • sessa79 21 november 2012

    var gott till gulasch soppa . Fräsch smak..man får både vitlök o citron smak.. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.