Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökschips

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ganska starka och goda till kött , fisk, skaldjur och i sallader

Ingredienser

Instruktioner

Skala klyftorna och skär dem i tunna skivor. Stek dem sakta, sakta i lite olja och låt dem rinna av på hushållspapper. Klart att använda direkt.

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 24 maj 2008

    Så gör jag ofta när jag steker ngt, har i skivad vitlök som får fräsa bredvid. Ljuvligt gott.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.