Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksdoftande biffar med grönsaksfräs och fetaostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ljuvligt goda biffar med vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs, smulad fetaost, hackad lök, pressad vitlök, ägg, riven potatis, salt och peppar.
  2. Forma åtta biffar och stek i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida.
  3. Blanda ihop smulad fetaost, olivolja och crème fraiche till fetaostkrämen. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
  4. Dela paprikorna i bitar och ta bort kärnhusen. Dela svampen och skär salladslöken i bitar.
  5. Stek paprika, svamp och salladslök ett par minuter i en stekpanna med smör.
  6. Servera biffarna med kokt potatis, fetaostkrämen och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.