Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lättlagad gratäng som jag serverar ris till !

Ingredienser

Instruktioner

Stek kycklingen knappt färdig och lägg i en gratängform. Dela tomaterna,strimla basilikan och fördela över kycklingen. Blanda crème fraiche,grädde,riven vitlök,fond och kryddor till en slät sås och häll över kycklingen. Fördela osten över gratängen och ställ i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. Servera med basmatiris och en god sallad !

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Eveliinaa 12 februari 2012

    Detta är supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.