Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksdoftande pasta med kräftstjärtar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mumma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken och stek den tills den nästan är mjuk. Häll av kräftstjärtarna och ha i dem i stekpannan.
  2. Lägg i creme bonjouren och pressa i citron. Smaka av med salt och svartpeppar,
  3. Servera med valfri pasta.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Matfridaa 17 november 2010

    Verkar jättegott och lätt! Ska verkligen göra den här rätten sen :)

  • Matfridaa 19 januari 2011

    De var jättegod! Men det var ingen höjdare att ha den i matlåda dagen efter.

  • Eveliinaa 30 mars 2011

    Jag har aldrig haft problem med att värma den, lika god dagen efter som fryst och uppvärmd :)

  • Eveliinaa 30 mars 2011

    Jag brukar ha i ca 1-2 dl creme fraich med och någon extra vitlöksklyfta :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.