Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksdoftande pasta med svamp och skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här pastan smakar bäst med blandade svampsorter. Med färdigkokt pasta blir rätten extra snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skölj svampen om det behövs. Skär champinjonerna i bitar, strimla ostronskivlingen och dela shiitaken. Skala och skiva vitlöken och dela skinkan i bitar.
  2. Fräs svamp, vitlök och skinka i oljan 5-10 minuter. Blanda i oregano och pasta och låt allt bli genomvarmt.
  3. Servera med parmesanost och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anjosdav 22 oktober 2009

    Ahhh, mums vad gott det blev. Jag glömde oreganon, men det var så himla gott ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.