Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksfrästa champinjoner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Behöver du en snabb förrätt eller sidorätt? Prova de här champinjonerna som vänds i vitlök och ringlas med balsamicodressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta av champinjonerna med en fuktig handduk och skär bort nedre delen av foten.
  2. Hetta upp 2 msk olja i en stekpanna. Pressa ner vitlöken och fräs den snabbt under omrörning.
  3. Tillsätt citronsaften och låt puttra en minut. Tillsätt champinjonerna och fräs fem-sex minuter, rör om då och då.
  4. Blanda resten av olivoljan med persilja, vinäger, salt och peppar i en liten skål. Ringla dressingen över den stekta svampen och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jane03Larsson 22 juli 2012

    Brukar ha detta till kött, hur gott som helst :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.