Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksgratinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Toppengott och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Skär filéen i cm-tjocka skivor. Salta och peppra. Bryn dem i smöret 3 minuter på var sida tills de är vackert bruna. Sänk värmen något och stjälp över cantadou-osten.
  2. Låt osten smälta. när allt är varmt, strö över persilja, servera med pasta och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.