Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksgratinerade musslor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god (?) liten kvällsrätt. Det är inget kul att bo i Göteborg och inte kunna äta skaldjur!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt musslorna rinna av väl och lägg dem i en ugnssäker form.
  2. Blanda hackad persilja och skalad, pressad vitlök i grädden och häll den över musslorna. Skär bort kanterna på brödskivorna, smula sönder dem och blanda dem med osten. Strö blandningen över musslorna. Gratinera i mitten av ugnen i 250° tills ytan blivit frasig och fått fin färg, ca 5-8 minuter.
  3. Servera med skivade tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.