Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksgratinerade musslor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saffran och vitlök ger musslorna läcker smak och fin färg. Ett tips är att köpa ett nät musslor och koka själv. Godare än musslor på burk.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225º. Häll av musslorna och fördela dem i 4 portionsformar. Skala och finhacka vitlöken. Fördela vitlöken över musslorna. Rör ihop crème fraiche och saffran. Klicka det över musslorna och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 10-12 min. Servera med tunt rågbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.