Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksjärpar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda med kokt potatis, gräddsås och en sallad eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ströbröd med mjölk och låt svälla 10 min. Blanda i färs, lök, vitlök, ägg och kryddor. Forma till avlånga järpar och stek i smör eller margarin tills de är genomstekta.

Kommentarer (1)

  • akila 19 augusti 2009

    Mycket goda järpar. Jag minskade på vitlöken för alla hemma hos mig uppskattar inte det men de var goda ändå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.