Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökskakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Passar utmärkt som snacks eller på buffén...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut smördegen till en rektangel. Det är enklast att köpa en färdigkavlad. Pressa vitlöksklyftorna och bred på smördegen. Strö över rikligt med riven ost. Rulla ihop och pensla skarven med ägg.
  2. Skär i ca 1/2-1 cm tjocka skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Lägg 3 grovsaltkorn på varje kaka. Grädda i 8-10 min vid ca 200°C tills kakorna fått fin färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.