Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökskött

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Härlig annorlunda stek i marinad, passar perfekt för buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in steken i salt och peppar och stek den i 175 grader tills den är klar. Låt den kallna och skär i tunna skivor och lägg dem i marinaden ett dygn.
  2. Kryddorna i marinaden tar man efter behag och smakar av tills man tycker den är ok. Jag brukar vara lite försiktig med saltet eftersom en del av de andra kryddorna innehåller salt.
  3. Jag har serverat detta kött på buffébord, har haft potatisgratäng eller potatissallad till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lece 12 maj 2011

    Varav namnet vitlökskött ? Receptet innehåller ju ingen vitlök :(

  • christincarlsson 16 juni 2011

    Ojojojoj, vilken höjdare!!!! Super omtyckt på studentbuffén

  • jesska 16 mars 2012

    OJ!!! Missade visst att skriva upp vitlöken, nu är det ett tag sen jag gjorde detta men jag tror det var 2 vitlöksklyftor. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.