Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökskyckling i ugn

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergod och lättgjord vitlökskyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfileérna i mindre längder, bryn i lite smör , peppra efter behag. Om du vill, kan du salta men tänk på att buljongen är salt i sig (jag saltar aldrig)
  2. Lägg kycklingen i en ugnsäker form. Smula sönder buljongtärningen över kycklingen, pressa vitlöken över och häll på grädden och strö över osten. Sätt in i ugn på 200´ till osten fått en fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • compe 15 september 2008

    detta var både lätt att göra och gott

  • Magnasa 20 mars 2009

    jätte god och lätt.. kycklingen blev så mör ....

  • Magnasa 20 mars 2009

    jätte god och lätt.. kycklingen blev så mör ....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.