Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksmandel

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp mandeln i vatten. Slå av det heta vattnet och häll på kallt istället. Nu är det lätt att klämma mandlarna ur skalet.
  2. Bryn smöret lätt och pressa i vitlöken. Lägg i mandlarna och låt dem sakta rostas gyllenbruna i vitlökssmöret. Tag upp dem och låt dem rinna av på hushållspapper. Strö över önskad mängd salt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.