Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksomelett la mare

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt enkelt och billigt får Du en smakrik måltid. Gillar man het mat så sköter man det ihop med Tabascoflaskan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, grädde och salt. Pressa i vitlöken och droppa i Tabasco. Rör om.
  2. Finhacka den gula löken. Finriv osten. Skär crabstick i ca 1 centimeters skivor.
  3. Hetta upp en stekpanna på medelstark värme ” 3 av 6” Lägg i smöret och låt det bli lättbrynt. Häll i äggröran och sprid den gula löken över. Sprid ut crabsticken och pudra med dillen över. Lägg på osten och krydda över med paprikapulver. Låt steka i ca 3-6 minuter, skaka och ruska lite på stekpannan då och då, så den inte bränner fast.
  4. När den finrivna osten smält så brukar det vara lagom Häll ut drygt halva och vik upp resten över på ett fat. Servera med valfri sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mistys 28 april 2012

    Byt crabsticks mot räkor eller något annat för crabsticks är inte LCHF. För mycket socker tillsatt i dom tyvärr. annars verkar det gott :=)

  • Anderstam 28 april 2012

    Tackar & Bugar för upplysningen. LCHF är nu borta. Jag är själv inte helt kunnig i LCHF-kost märker jag. Men det ska nog gå att lära även gamla hundar att sitta !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.