Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksostfyllda kycklingfiléer

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätt att förbereda så att det får sköta sig själv i ugnen medan man gör annat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfileerna med lite peppar och aningen salt. Låt svalna något, gör sedan ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med vitlöksosten.
  2. Linda sen in kycklingfiléerna i baconskivor tills den är helt täckt.
  3. Lägg kycklingfileerna i en ugnssäker form och slå lite granna matlagningsgrädde runt om. Så här långt kan du förbereda och sedan ställa i kylen i väntan på att de skall stoppas in i 175 grader varm ugn i 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • flabban 29 december 2008

    Jättegott, goda smaker som passar så bra tillsammans.Tack för ett bra recept.

  • __maria__84 20 mars 2009

    Gott och enkelt!

  • Matmarre 28 september 2009

    Detta var en supergod maträtt som kommer att göras många gånger

  • mylly 4 februari 2011

    Underbart gott,vi använde creme bonjour grekisk vitlök. Fick beröm för att lunchlådan luktade gott också. Kommer att lagas om och om igen Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.