Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Även om pajen innehåller annat än vitlök så är det den smaken som dominerar - verkligen nåt för vitlöksälskaren!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn:225°
  2. Förgrädda pajskalet till en gyllene färg. Blanda under tiden ihop fyllningarna. Ta gärna mer champinjoner om du tycker om det.
  3. Bred på fyllning 1 och slå över fyllning 2. Grädda 25-30 minuter.
  4. Servera med sallad och njuuut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 12 april 2012

    Hihi, NU hittade jag det här receptet, har lagt in det bland mina recept men jag kallar det för Quiche Lorraine, en paj vi gjorde mycket på 70-80-talet! Urgod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.