- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Fantastiskt gott och lika enkelt.
En fröjd för öga och smaklök.
Instruktioner
- Skala räkorna och blanda dem med 3 msk olivolja,
pressad vitlök och basilika.
- Sätt på en kastrull med pastavatten, salta och häll i saffran.
- Kärna ur paprikan och spansk peppar.
Skär paprikan i bitar och strimla den spanska pepparn.
- Hetta upp 1 msk olivolja i en panna och stek hastigt sockerärtor, paprika och spansk peppar. Ta pannan från värmen, blanda ner räkor och ruccolasalladen.
- Salta och peppra efter smak.
Koka tagliatelle enligt anvisningar.
- Servera tillsammans med riven parmesan.
Publicerat den
15 december 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod pastarätt, jag hade i lite färsk basilika också. Vi hoppade över parmesanosten då jag inte hade det hemma och droppade lite extra olivolja över rätten när den var upplagd på fatet så det blev lite saftigare (vi älskar olivolja)