Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksräkor med saffranstagliatelle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Fantastiskt gott och lika enkelt. En fröjd för öga och smaklök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och blanda dem med 3 msk olivolja, pressad vitlök och basilika.
  2. Sätt på en kastrull med pastavatten, salta och häll i saffran.
  3. Kärna ur paprikan och spansk peppar. Skär paprikan i bitar och strimla den spanska pepparn.
  4. Hetta upp 1 msk olivolja i en panna och stek hastigt sockerärtor, paprika och spansk peppar. Ta pannan från värmen, blanda ner räkor och ruccolasalladen.
  5. Salta och peppra efter smak. Koka tagliatelle enligt anvisningar.
  6. Servera tillsammans med riven parmesan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • momma45 2 maj 2013

    Jättegod pastarätt, jag hade i lite färsk basilika också. Vi hoppade över parmesanosten då jag inte hade det hemma och droppade lite extra olivolja över rätten när den var upplagd på fatet så det blev lite saftigare (vi älskar olivolja)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.