Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksräkor på rostat bröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta kan man betala dyrt för på en restaurang eller så gör man det själv.Tänkte att det kan inte vara så svårt. Löjligt enkelt, billigt är det också. Supergott !!!

Ingredienser

Instruktioner

Rosta brödet och häll bort lagen från räkorna. Smält smöret i en kastrull och pressa i vitlöken, tillsätt räkorna och persiljan. Rör om och lägg vitlöksräkorna på det rostade brödet. Sleva gärna över vitlökssmöret som är kvar i kastrullen. Servera genast. För mer "sås" tillsätt lite rapsolja när du smälter smöret.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • millan15 29 augusti 2010

    Jättegott, fast vi hade handpillade räkor. Lite mer jobb men så gott.

  • 7201 30 augusti 2010

    Tack vad roligt att höra !!!!! Alltid godare med "Riktiga" räkor.... Roligt att ni gillade detta :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.