Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssås/dip

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Supergod sås som passar till det mesta och enklare kan det inte bli

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll Creme Fraichen i en kastrull, hacka grönsaksbuljongtärningen och vitlöksklyftan, lägg i kastrullen. Värm upp så Creme Fraichen smälter och rör om så det blandas. Låt den sjuda lite grann men får inte koka.
  2. Denna sås passar perfekt till grillad kyckling, grillat kött, som dip till chipsen. Supergott till räkor och doppa franska bröd i. Ja med lite fantasi kan man ha den till det mesta.
  3. Är man många så är det bara att öka mängden o smaka av med buljongtärningen och vitlök efter tycke o smak.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • wirinkatasp 3 april 2011

    Skall denna sås vara varm?

  • ingelalarsson 5 april 2011

    Hej. Jag brukar ha den varm för då kommer smaken fram så bra:). Kallnar den så tjocknar den o passar perfekt som DIP sås Lovar att du kommer att tycka om den. Mvh Ingela

  • wirinkatasp 29 april 2011

    Jag har skrivit ett recept men de tog bort det och sa att ett lika fanns och länka till detta recept men mitt recept är kallt och det tillagas inte som du gör därför var jag nyfiken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.