Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssill

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Sill som är god på alla bufféer...jul...påsk... midsommar...sillen går att äta direkt, men blir ännu godare om den får stå till sig en dag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt matjesbitarna rinna av väl genom ett durkslag. Finhacka rödlök och gräslök.
  2. Blanda ihop fraiche, lättmajonnäs, pressad vitlök. Smaksätt med citronsaft.
  3. Lägg finhackad rödlök i botten på ett uppläggningsfat. Täck med sillbitar ovanpå. Bred över fraiche-blandningen.
  4. Garnera med resten av rödlök och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.