Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssill som på restaurang

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Detta är ett restaurangrecept - därav mängden, men det går att halvera eller t.o.m. "kvarta". Den är underbart god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vattna ur sillfiléerna över natten
  2. Koka upp vatten och socker så att sockret löser sig och låt det kallna. Tillsätt ättiksprit, lök och kryddpeppar.
  3. Lägg sillfiléerna i ett kärl, häll på lagen och låt stå och dra i minst ett dygn.
  4. Skär sillfiléerna i 2-3 cm bitar och lägg sillbitarna i en burk.
  5. Blanda ingredienserna till såsen och häll över sillbitarna och låt stå kallt ännu ett dygn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • smillan75 19 juni 2011

    Supergod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.