Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssmör

(1 kommentar)  
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jättegott till varma baguetter. Serverar varma baugetter och vitlökssmör till sallader, pajer mm. Omtyckt av gästerna. Bred på och njut!

Ingredienser

Instruktioner

Rör smörgåsmargarinet mjukt eller välj en mjuk sort. Hacka gräslöken fint, pressa vitlök efter behag och rör ner. Låt gärna stå några timmar eller något dygn i kylen före serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • k-m 24 juli 2010

    Supergott smör, passar till fest o håller även förkylning o fästingar borta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.