Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlökssoppa från Solberga prästgård.

 
Skriv ut

Hittade detta recept på en hemsida som nu är stängd. Soppan är underbart krämig och värmer gott när kylan är här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och potatis, skär i mindre bitar. Skär vitlöksklyftorna mitt itu. Koka upp vatten och buljongtärning. Lägg i lök och potatis, kokas tills allt är mjukt. Sila bort spadet men spara det. Puréa bitarna i mixer. Späd med vätskan till lagom konsistens. Häll i crème fraiche och grädde.
  2. Servera gärna med rostade brödtärningar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.