Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksspäckad lammstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Putsa köttet fritt från ev grovt fett. Skär ett par snitt i steken. Dela vitlöksklyftorna och tryck in dem i snitten. Salta och peppra. Stryk över lite mjölkfritt margarin och gnid in steken med rosmarin. Stick i en ugnstermometer och lägg steken i smord form. Sätt in i ugnen, 200 grader, och stek i 1-1 ½ timme eller tills termometern visar 70 grader. Tag ut lammsteken, skär upp och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.