Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitvinsgryta med grytbitar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Enkel och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och stek den tillsammans med köttet tills det får färg i en djup gryta.
  2. Häll i vitvin, grädde och senap och låt det kokar i 55 minuter. Hacka vindruvor och häll i grytan tillsammans med redningen, låt det koka ett par minuter.
  3. Serveras med ris och hembakat bröd tex.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.