Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitvinsmarinerade jordgubbar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Otroligt smidig dessert att avrunda med efter en god middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, rensa och dela jordgubbarna. Lägg dem i en skål.
  2. Blanda sirapen och vinet och häll över jordgubbarna.
  3. Ställ i kylskåp i 2-3 timmar före servering.
  4. Är gott med en liten mandelskorpa till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • puntella 19 juni 2009

    Hmm borde funka med honing istället för sirap, eller?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.