Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitvinssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och fantastiskt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och finhackat äpple i smöret, svag till medelvärme tills löken och äpplet är mjukt och transparent.
  2. Slå i vinet låt koka 5 minuter. Tillsätt fiskfond och vispgrädde.
  3. Låt koka till simmig konsistens, ca 20 minuter.
  4. Mixa med stavmixer till slät sås.
  5. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 123Linnea 16 januari 2009

    Hej! Det låter gott! Jag brukar aldrig göra annan fisk än sej, lax och rödspätta. Nu vill jag prova gös.Finns det i fiskdisken året om? 123Linnéa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.