Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Waldorfsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här salladen har funnits på vårt julbord i minst 30 år. Valnötterna kan blandas ner i salladen, men serveras de i en skål bredvid kan även nötallergiker äta den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp grädden lätt och blanda i majonnäsen och den pressade citronen. Skär selleristjälkarna i små bitar. Skala äpplena och tärna smått.
  2. Rör omedelbart ner selleri och äpple i gräddblandningen så de inte mörknar. Strimla sedan salladen och blanda ner den. Garnera med vindruvor och eventuellt valnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.