Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Waldorfsallad med granatäpple

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gi recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra dressingen i en skål. Vispa ihop äggula, dijonsenap, vinäger, salt och peppar. Blanda i matoljan, lite i taget. Använd inte olivolja.
  2. Gröp ur granatäpplet, skiva sellerin och tärna äpplet. Blanda ner i dressingen. Toppa med valnötterna och russinen. Vänd ner sallaten precis innan servering så att den inte sjunker ihop. Servera till bruschettan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.