Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Waldorfsallad med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laga en fräsch Waldorfsallad till lunch eller middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med dressingen. Blanda majonnäs, crème fraiche, äpplejuice och muskot i en skål. Blanda väl.
  2. Ta fram den kalla kycklingen, skär rent köttet och hacka den i mindre bitar. Finhacka selleri, äpple, valnötskärnor och lök. Blanda allt i en skål. Häll över dressingen och blanda väl så att dressingen täcker alla ingredienserna.
  3. Lägg upp salladsbladen på en tallrik och portionera ut kycklingsalladen. Garnera med rädisor eller apelsin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.