Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wallenbergare

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En riktig favorit. Så god tillsammans med lingon och potatismos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda först färsen med salt, sedan med äggulor, grädde och peppar. Forma färsen på vattensköljt skärbräde till 4 biffar, högst 1 cm tjocka. Låt fettet bli ljusbrunt i en stekpanna. Stek biffarna på medelstark värme, ca 3 min på varje sida.
  2. Servera med potatismos, gröna ärtor och rårörda lingon.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Overtoasted 3 oktober 2014

    Brev inte tillräkligt fasta så rekommenderar endast 1,5 dL vispgrädde. Men oj vad gött!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.