Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wasabifisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergod gratinerad fisk med den japanska pepparroten wasabi! Wasabin finns att köpa i tub . Asiatiska hyllan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fisken ska vara tinad. Ugn på 200º.
  2. Lägg filén i en smord ugnsform. Rör ihop crème fraichen och wasabin. Smaka av med salt. Bre över röran på fisken och tillaga i ugnen i 15-20 minuter eller tills fisken är vit och fast.
  3. Servera med ris, soya och en fräsch sallad till!

Kommentarer (1)

  • almerase 11 februari 2010

    Mycket enkel och god fisk om man gillar wasabi! Kommer absolut att göras igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.