Instruktioner
Skär med vass kniv längs varje kycklingfilé så det bildas en ficka. Skär bacon i små bitar och fräs det i stekpannan ca 2 minuter.
Blanda bacon och örter. Fyll fickan på kycklingfileérna med blandningen och fäst med en tandpetare. Krydda med salt och peppar.
Bryn fileérna runt om i smör i en stekpanna. Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och skär löken i stora klyftor. Ansa och skär grönsakerna i bitar. Borsta potatisen ren och skär den i halvor eller klyftor.
Smält smöret i långpannan. Lägg i grönsaker och potatis. Strö på salt. Stek ca 20 minuter i mitten av ugnen. Lägg filèerna på grönsakerna och stek ytterligare ca 15 minuter. Grönsakerna är då färdiga samtidigt.
Rör ihop smör, wasabi och salt.
Luta dig tillbaka och vänta på att superlativen ska hagla över dig, såvida inte någon sätter en tandpetare i halsen. Glöm inte att ta bort tandpetare innan servering!