Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskeyfudge

 
Skriv ut

Har inte testat detta ännu men det låter väldigt gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered en mindre ugnsform med att klä den bakplåtspapper.
  2. Blanda mjölk, socker och smör i en kastrull och värm så att det smälter. Fortsätt att koka upp tills smeten blir 116 grader med en termometer. Detta tar ca 10 minuter.
  3. Ta kastrullen från plattan. Vispa smeten i 10 minuter för hand. Efter ca 2 minuter hälls whiskyn ner. Häll ut i ugnsformen. Låt svalna och skär upp i bitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.