Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskeylikör

(1 kommentar)  
Skriv ut

Den här likören är en färskvara och bör drickas upp inom en vecka. Är perfekt till en kopp kaffe efter maten istället för dessert. Drick den gärna med is i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, vaniljsocker, flor med chokladsmak och nescafé i en kastrull och koka upp.
  2. Tag kastrullen från värmen och låt svalna.
  3. Tillsätt mjölken och whiskeyn. Häll upp på snygg, väl rengjord flaska.
  4. Förvara i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • [email protected] 9 maj 2013

    Går det göra den här med vanligt bryggkaffe med? eller måste det tvunget vara nescafe?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.