Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskeymarinerade revbensspjäll

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Mumsiga revben som med fördel kan serveras med parmesangrönsaker,

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop ingredienserna till marinaden. Lägg spjällen i en stor plastpåse och marinera i 30 minuter i kylen, vänd då och då. Sätt ugnen på 200 grader. Häll av överflödig marinad och spara den. Lägg spjällen i en långpanna med den bågiga sidan upp. Sätt in i ugnen och stek i 50 minuter till en timme. Pensla spjällen då och då. Köttet är färdigt när det lossnar lätt från benen. Salta och peppra efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.