Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whisky-chokladbollar med kokos

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 35-40 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Sockerfria! De här är riktigt goda, smakar som vanliga chokladbollar. Det blev poppis i familjen med whiskysmaken. Man ju ha dem naturella, men även med mörk rom eller konjak i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta en stor bunke, häll i alla ingredienserna. Rör sedan om allt till en smidig smet. Rulla runda bollar och rulla dem i kokosen. Klara att serveras, förvara dem i kylen.
  2. Obs! Tänk på att konsistensen blir inte riktigt samma som de chokladbollarna med riktigt socker.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • king200 17 juli 2008

    jättegott

  • sonny_ljung 17 juli 2008

    godismmmmmm

  • Sandra-Louise 17 juli 2008

    de är underbara jag tycker de va godare än vanliga

  • Evia 17 juli 2008

    Dom här fick jag smaka innan träffen började igår och dom var jättegoda. Lite annorlunda i konsistensen men dom smakar så gott så det gör inget ting. Du e duktigt på o hitta på en massa smakliga godheter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.