Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whisky och grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God sås....

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken. Fräs den på svag värme i smöret tills den blivit genomskinlig. Pudra över mjölet. Rör om och fräs en stund till. Häll på vin och kalvfond. Koka upp under omrörning. Tillsätt crème fraiche och sjud/koka på svag värme i 5 minuter. Tillsätt Whisky och grönpeppar. Varmhåll på svag värme med lock på tills resten är klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.