Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskykyckling (Avancerad)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite matigare och om möjligt ännu godare.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ett inte alltför kalorisnålt recept kanske, men mycket gott. Whiskyn ger en härlig smak på kycklingen.
  2. Bena ur kycklingen och dela upp köttet i mindre bitar. Stek baconet så det blir härligt knaprigt. Tag det ur pannan, spar fettet. Hacka rödlök och paprika i inte allt för små bitar. Stek det i "baconspadet". Lägg i kycklingköttet. Häll på whisky och grädde. Låt puttra ca 7-8 min. Lägg i baconet som du delat i mindre bitar. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt, helst färsk pasta, toppa med permesan och några marinerade vitlöksklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.