Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskymarinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Whiskyälskare kan prova att använda sin favorit maltwhisky.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa och skiva fläskfilén i cirka 2 cm tjocka bitar. Platta till bitarna lätt. Blanda sojan och whiskyn i en skål. Lägg i fläskfiléslantarna i skålen och låt stå helst över natten eller några timmar. Sila sedan marinaden och spara den. Stek köttet några minuter på varje sida. Häll den silade marinaden i en kastrull och tillsätt grädden. Koka upp försiktigt och servera som sås. Servera till klyftpotatis och sockerärtor eller en potatisgratäng och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.