Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskymarinerad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är något av en favoriträtt i familjen. Mycket lätt och snabbt gjort......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera filéerna 5-6 timmar i 2-3 msk whisky. Dela kycklingfiléerna i två delar, stek kycklingfiléerna på båda sidor. Rör ihop sojan, sockret, kryddan, juicen och vitlöken. Häll sedan över kycklingen och låt koka lätt i 10-15 minuter så kycklingen tar smak och såsen tjocknar.
  2. Servera med ris eller potatisklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.