Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Whiskysås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera till en stekt köttbit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta vara på stekskyn som bildats från köttet. Skumma det mesta fettet från skyn.
  2. Koka upp stekskyn och späd med grädde. Red med lite maizena till lagom konsistens. Smaka om det behövs salt och peppar. Tillsätt whiskyn alldeles på slutet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • KramisGumman 12 november 2008

    låter gott, skal testa snart

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.