- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut
Wienerkorv gratineras ovanpå en välkryddad potatisbädd. En komplett rätt lagad i en och samma form. Servera en fräsch sallad till.
Instruktioner
- Skala och strimla potatisen. Lägg potatisen i en smord, ugnssäker form och strö salt och peppar mellan varven. Blanda buljong, senap och hälften av persiljan. Häll buljongen över potatisen och grädda i mitten av ugnen i 225° ca 25 minuter.
- Halvera korvarna och lägg dem på potatisbädden med snittytan upp. Blanda majonnäs, senap, riven pepparrot och resten av persiljan. Bred majonnäsen över korvarna och strö på osten. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter. Strö över persilja och servera gratängen, gärna med grönsallad eller rivna morötter och hårt bröd.
Publicerat den
9 mars 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Helt ok maträtt och dessutom enkel att tillaga! Nästa gång tillsätter jag ännu mer pepparrot för det tycker jag personligen är jättegott :P