Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wienerschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Banka ut köttet mycket tunt mellan plastfolie. Salta och peppra och klappa därefter köttet i mjöl och vänd det sedan i uppvispat ägg. Värm ärterna i sjudande vatten. Arrangera citron, ansjovis och kapris. Hetta upp olja och smör i stekpanna på medelgod värme. Vänd schnitzlarna i ströbröd just före stekningen och lägg sedan ned dem i den heta stekpannan. Sänk värmen och stek schnitzlarna färdiga på låg värme. Tag upp och låt rinna av på hushållspapper. Dekorera med citronskivorna och servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.