Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wienerschnitzel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Schnitzlar av kotlettbiten smakar lika nästan lika gott som riktig schnitzel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl med kryddorna till paneringen på en tallrik.
  2. Vispa upp äggen i tallrik nummer två. Häll upp ströbrödet i en sista tallrik.
  3. Vänd köttskivorna i kryddmjölet, därefter i äggvispet och sist i ströbrödet. Se till att hela köttskivan blir täckt.
  4. Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek schnitzlarna 2-3 minuter på varje sida så att de får fin färg.
  5. Servera de nystekta schnitzlarna med nystekt potatis, ärtor, citronskiva, ansjovisfilé och kapris som garnering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • elisabeth345 31 augusti 2011

    Jättegott och med de rätta tillbehören.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.