Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wienerschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut kalvskivorna lätt med handen eller något redskap så de blir riktigt tunna. Krydda med salt och peppar.
  2. Doppa köttet i vetemjöl så det fastnar ett tunnt lager runt hela skivorna.
  3. Vispa ihop äggen lätt och doppa köttet i det. Doppa det till sist i ströbrödet.
  4. Bryn smöret på medelhög värme och lägg köttskivorna i det. Stek dem några minuter på båda sidor.
  5. Garnera med citronskivor, ansjovis och lite kapris.
  6. Servera med ärtor och skivad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.